Briljanten bruidspaar Branderhorst uit Breukelen

Bruidspaar Adrie en Wim Branderhorst, beiden geboren in de gemeente Stichtse Vecht, waren op 17 april 65 jaar getrouwd. Reden voor burgemeester Ap Reinders om het bruidspaar persoonlijk te gaan feliciteren.

Bruidspaar Adrie en Wim ontmoette elkaar vlakbij Kasteel Nyenrode. Ze hebben 4 zoons, 4 schoondochters, 1 kleindochter, 6 kleinzonen en 1 achterkleinzoon.

Wim Branderhorst is een oud-marineman en hij werd onder meer uitgezonden naar Nieuw Guinea. Eenmaal uit dienst werkte hij als melkcontroleur en liftmonteur. Adrie Branderhorst was vrijwilligster bij UVV (Unie Van Vrijwilligers). Enkele van haar activiteiten waren: modeshows organiseren, maaltijden koken voor de 'open eettafel' en koffie schenken bij de bingo. In het laatste jaar dat Breukelen een zelfstandige gemeente was, werd zij uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Ze kreeg een mooi beeldje, dat nog altijd in de kamer staat.

Wim deed in zijn vrije tijd aan hardlopen. Hij liep marathons, waaronder de marathon van New York. Verder was hij voetbalcoach voor de jeugd (Vitesse). Adrie speelde badminton op wedstrijdniveau. 

Het bruidspaar kijkt graag naar sport en regionale programma's én ze luisteren graag naar Radio M.


Meer nieuws