Briljanten bruidspaar Zeeman-Elberse uit Maarssen-Dorp.

Hendrik en Elisabeth Zeeman-Elberse zijn op zondag 19 maart vijfenzestig jaar getrouwd. Burgemeester Ap Reinders bezocht het bruidspaar op vrijdag 17 maart. Hij kwam hen met een mooi boeket bloemen feliciteren.

Het paar leerde elkaar heel toevallig kennen tijdens de lunchpauze. Elisabeth Elberse werkte in een tearoom in de omgeving van het Diakonessenziekenhuis in Utrecht en Hendrik Zeeman was daar in de buurt werkzaam als schilder. Toen ze elkaar zagen was het liefde op het eerste gezicht en een afspraakje volgde al snel. Uit deze liefde is een prachtig gezin ontstaan met maar liefst 6 kinderen, 8 kleinkinderen en al 4 achterkleinkinderen. Daar genieten ze dan ook met volle teugen van.

Sinds vorig jaar woont het bruidspaar in Zorgcentrum Careyn Snavelenburg in Maarssen. Ondanks dat de gezondheid het niet toelaat om hier samen te wonen, zien ze elkaar nog elke dag. 

Aan hobby’s geen gebrek, want Elisabeth is altijd heel creatief geweest en ze is daar nog altijd druk mee. Ze maakt allerlei kaarten, zoals kerstkaarten en menukaartjes. Ook doet ze graag mee aan de activiteiten in het zorgcentrum zoals de handwerkclub, beweging, schilderen en bloemschikken. Hendrik stort zich graag op kruiswoordpuzzels, het lezen van de krant, praatprogramma’s op tv en detectives kijken. 

Ze hopen samen nog heel wat trouwdagen te mogen vieren met hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.


Meer nieuws