Brugstraat in Breukelen afgesloten van 13 t/m 15 december

Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 december worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd op de Brugstraat. De straat is daarom op die dagen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. (Foto gemeente Stichtse Vecht)

Gemeente Stichtse Vecht: 'Door de werkzaamheden te combineren proberen we de overlast zo veel mogelijk te beperken. De winkels op de Brugstraat blijven bereikbaar.'

Fietsers en voetgangers

Voetgangers en fietsers (met de fiets aan de hand) kunnen de werkzaamheden passeren. Zij worden begeleid door verkeersregelaars.

Omleiding via Nieuwersluis

Autoverkeer van buiten Breukelen of verkeer dat Breukelen uit wil, wordt omgeleid via de brug bij Nieuwersluis en de Straatweg (en vice versa). De omleiding wordt met borden aangegeven.

Oponthoud op de Herenstraat en de Dannestraat

Lokaal verkeer moet er rekening mee houden dat er wat oponthoud kan zijn op de Herenstraat en de Dannestraat.

Wat wordt er gedaan?

De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van een aantal huisaansluitingen ter hoogte van de huisnummers 2, 2a en 2b door de nutsbedrijven. Daarop volgend gaat de gemeente aan de slag om de lijngoten in de Brugstraat, de Herenstraat en een deel van de Dannestraat te reinigen en duurzaam vast te zetten. De klemmen die we eerder gebruikten om de lijngoten vast te zetten blijken niet afdoende te werken. Nu gaan we aan de slag met een soort lijm.