Bruidspaar Scheffer-van der Veen uit Loenen aan de Vecht 60 jaar getrouwd

Diamanten bruidspaar Ronald en Bep Scheffer-van der Veen uit Loenen aan de Vecht kreeg maandag 19 september bezoek van burgemeester Ap Reinders. Hij kwam het bruidspaar feliciteren met hun 60 jarig huwelijk. Het bruidspaar kreeg een fraai boeket bloemen van de burgemeester.

Ronald Scheffer en Bep van der Veen leerden elkaar kennen in Amsterdam, in de Dancing city hall. Een jaar na de kennismaking zijn ze getrouwd. Toen ze elkaar leerden kennen vaarde Ronald, maar hij is voor Bep aan de wal gebleven. Ze hebben één dochter, twee kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Tot voor kort hadden ze ook een Canadese herdershond die hen vergezelde. Het dier was berucht in het dorp, maar in huis was hij een lieverd voor zijn baas en vrouw. Hij wordt tot op de dag van vandaag nog erg gemist door het bruidspaar.

Aanvankelijk woonden Bep en Ronald in Amsterdam, maar inmiddels wonen zij in Loenen aan de Vecht. Ronald Scheffer was werkzaam bij de vrouwengevangenis in Nieuwersluis. Hij was daar hoofd arbeid.

Het bruidspaar is een liefdevol echtpaar wat al veel heeft mogen meemaken. Bep is de actiefste van het paar. Ze is lid van verschillende clubjes, ze gaat graag klaverjassen en ze zit op gymnastiek. Ronald geniet liever van alle rust. Binnenkort is het even gedaan met de rust, want dan gaan ze met hun dochter en kleinkinderen naar Duitsland. Langs de Moezel gaan ze samen vakantie vieren.

Foto met dank aan Naomi van de Biezen (gemeente Stichtse Vecht)