Bruidspaar Van Vliet-Voorneveld uit Kockengen 65 jaar getrouwd.

Het briljanten echtpaar Rita en Minne van Vliet-Voorneveld kreeg op maandag 24 oktober, op hun 65e trouwdag, bezoek van loco-burgemeester én dochter Karin van Vliet. Zij kwam het echtpaar feliciteren op deze bijzondere dag. Naast een prachtig boeket ontving het bruidspaar ook een brief van de gemeente Stichtse Vecht. De Fanfare was er om muzikaal luister bij te zetten.

70 jaar geleden ontmoetten Rita en Minne elkaar in Maarssen, waar Rita woonde. Minne is opgegroeid in Kockengen en daar wonen ze nog steeds. Hun reis begon met z’n tweeën, waarbij Minne al zijn transportbedrijf runde en Rita de manager werd van het gezin met 5 kinderen. Inmiddels zijn er veel kleinkinderen en achterkleinkinderen bijgekomen. 

Naast het harde werken, maakten ze veel reizen van Azië tot (Latijns) Amerika en van Zuid-Afrika tot aan Alaska. Maar ook Europa en in het bijzonder Zwitserland waar de familie vooral in de winter veel tijd doorbracht. Minne is erelid van de ondernemersvereniging van Kockengen en is nog steeds lid van Rotaryclub Nieuwegein, waar het bedrijf gevestigd was. Beiden hebben zich jaren ingezet als vrijwilliger in Woon-zorgcentrum Overdorp. Zij kunnen met trots terugkijken op de afgelopen 65 jaar!