Burgemeester bezoekt Stichtse Vecht Computer Café

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan heeft burgemeester Ap Reinders een werkbezoek gebracht aan het Stichtse Vecht Computer Café (SCC). Tijdens het gratis Digitaal vragenuur in de bibliotheek van Breukelen is de burgemeester uitgelegd hoe het SCC helpt om de digitale wereld begrijpelijk te maken voor senioren in de gemeente Stichtse Vecht, zodat ook zij het gemak en plezier van computer en internet kunnen ervaren. 

De burgemeester was zeer geïnteresseerd en gaf aan erg blij te zijn met de vrijwilligersactiviteiten van het SCC en de samenwerking met de Bibliotheek AVV en SeniorWeb. “Dat belangstellenden gemakkelijk kunnen binnenlopen bij de vragenuren is heel belangrijk”. Ook heeft de burgemeester gezien hoe 7 klanten geholpen werden met hun digitale vragen.

Ook u bent van harte welkom op het Digitaal vragenuur. Bij het SCC kunt u terecht met vragen over computer, tablet, smartphone of e-reader. Het vragenuur is gratis, u hoeft geen lid te zijn en u kunt gewoon binnenlopen. Het Digitaal vragenuur is van 14.00 tot 15.30 uur op:

- maandag in de even weken in de Bibliotheek in Maarssendorp

- dinsdag in de oneven weken in de Bibliotheek in Breukelen

- op de eerste en de laatste vrijdag van de maand in de Bibliotheek in Loenen

Naast het vragenuur biedt het SCC ook PCHulp 'op afspraak' en privéles. Na het maken van een afspraak helpt een vrijwilliger u in de Bibliotheek in Breukelen, Loenen, Maarssendorp of Maarssenbroek, of we helpen u online (hulp op afstand). Voor een afspraak kunt u een e-mail sturen met uw telefoonnummer en een korte beschrijving van uw hulpvraag + uw daarbij gebruikte apparatuur naar: stichtsevechtcomputercafe@outlook.com

SCC is onderdeel van de Bibliotheek AVV. 


Meer nieuws