Buurtbus afhankelijk van vrijwilligers - chauffeurs gezocht

Buurtbus 522 is een onmisbare schakel in het openbaar vervoer van de Vechtstreek. Voor de buurtbus worden vrijwilligers gezocht voor de functie van chauffeur. 

De busjes, voor maximaal 8 passagiers, zijn onderdeel van het reguliere openbaar vervoer en rijden dagelijks (behalve op zondag) volgens een vaste dienstregeling tussen Weesp (station), Nigtevecht, Loenen aan de Vecht en Vreeland. Via station Weesp kan vele malen per uur per trein worden gereisd naar het westen en noorden van het land. Reden waarom veel scholieren, forensen en toeristen gebruik maken van de Buurtbus. Het aantal vrijwilliger-chauffeurs dat de busjes bestuurt is echter nauwelijks voldoende om de bijna 50 ritten per week uit te voeren. Om uitval van diensten te voorkomen worden houders van rijbewijs B gezocht die zich willen aanmelden als vrijwilliger. De 33 wekelijkse diensten van ca. 4 uur, worden in onderling overleg ingevuld. 

Geïnteresseerd? Lees meer op de website van Buurtbusvereniging Vechtstreek: bbv-vechtstreek.nl. Aanmelden kan ook direct per e-mail: info@bbv-vechtstreek.nl