Cabaret Nigtevecht: verkoop gestart


Programma Cabaret Nigtevecht is in de verkoop. Passe partous en kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar op www.cabaret-nigtevecht.nl en op de bekende voorverkoop adressen.

Het nieuwe seizoen begint op 29 oktober met n00b, dit duo zijn traditioneel de nieuwe aanstormende talenten in Nigtevecht. Ook zij gaan een imposante carrière tegemoet aan de top van het vaderlandse cabaret. Ze gaan in twee dagen De Kleine Komedie in première, en nu bijna uitverkocht.

Een bekende topnaam die nog niet eerder naar Nigtevecht kwam, komt 3 december: Martijn Koning: Geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 80 minuten pure stand-up comedy.

Merijn Scholten komt naar Nigtevecht op 14 januari 2023: Muzikaal, snel en heel erg grappig. Hij is bekend van het duo De Partizanen en zijn Instagram account, nu al een hype in de theaters.

Op 11 februari komen Rob en Emiel. Ze vertonen een aantal van hun beste acts van de afgelopen 20 jaar. Weer een combinatie van magie, cabaret, mindreading, comedy én theater. Rob & Emiel zijn ongeëvenaard!

Het seizoen wordt op 29 april met Lebbis, een topnaam die nog niet eerder naar Nigtevecht kwam.

Wees uitverkochte voorstellingen voor, en neem een passe partout voor vijf voorstellingen. Een passe partout is altijd goedkoper dan vijf losse voorstellingen. Een passe partout kost € 99,-.
Het programma:
29 oktober 2022 n00b “n00b speelt n00b”
03 december 2022 Martijn Koning “Appeltjes Schillen” (try out)
14 januari 2023 Merijn Scholten “TEAM SOLO”
11 februari 2023 Rob en Emiel “Rob en Emiel gaan Los” (try out)
27 april 2023 Lebbis en Mattijs Verhallen “Het Toeval Wil*
Alle voorstellingen zijn op een zaterdag.