Seizoen 'Cabaret Nigtevecht' begint weer

Het cabaret seizoen wordt in Nigtevecht op 29 oktober geopend door het damesduo n00b: Laura Bakker en Isabelle Kafando zijn puike actrices, die snel schakelen en met kleine gebaren of stemwisselingen nuances kunnen aanbrengen. Ze hebben bovendien een fijn gevoel voor absurdisme.

Ze maakten een droomstart in 2021: Ze studeerden af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, wonnen daar de Top Naeffprijs, en pakten een paar maanden later alle denkbare trofeeën op het Amsterdams Kleinkunst Festival en bestormen nu de theaters. Laura is ook te zien in de Netflix serie “Dirty Lines”.
Dit duo behoren tot de nieuwe aanstormende talenten in Nigtevecht en ze gaan een imposante carrière tegemoet aan de top van het vaderlandse cabaret.

Met hun debuutprogramma gaan ze in première in twee uitverkochte avonden in de Kleine Komedie. De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en hun voorstelling zit vol schrijnende humor. ‘De humor is op het randje en hun ‘ladyperspectief’ maakt dat extra interessant’. De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en hun voorstelling zit vol schrijnende humor: ‘De humor is op het randje en hun ‘ladyperspectief’ maakt dat extra interessant’. Ze hebben bovendien een fijn gevoel voor absurdisme.

De entree is € 19,- Voor informatie en reserveer op www.cabaret-nigtevecht.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Boekhandel van Kralingen in Breukelen. Aanvang is 20:30 uur.