Cabarettrio Niet Schieten in Nigtevecht

Mannenvriendschap en herkenbare patronen, in de voorstelling Mannen van niks trekken Maarten, Arend en Erik terug zich op Terschelling om hun leven, prestaties en hun relatie te overzien. Reflecteren schijnt dat te heten. Maar het eiland maakt veel los. Een hilarische voorstelling over mannenvriendschap die doet denken aan The Hangover. De Mannen van niks zijn te zien op 18 november om 20:30 uur in het Dorpshuis in Nigtevecht. (Foto Jaap Reedijk).

De Vrendschap blijkt vastgeroest in herkenbare patronen. Arend, de man van de drankbevoorrading en altijd op zoek naar bewondering. Maarten, de man van de constante selfies en de onnavolgbare filosofie. Erik, de man van de onstopbare creatieve invallen die voortdurend op zoek is naar de aandacht van leuke dames. Ze nemen elkaar continu de maat en als Erik dan ook nog eens ‘zomaar’ verdwijnt tijdens een avond stappen, komt de zaak flink op scherp te staan.
Door een subliem decor en schitterend beeldmateriaal van het eiland, waan je je tijdens deze voorstelling even op Terschelling. Maar wees voorbereid: hierna is niks meer hetzelfde.
De voorstelling Mannen van niks is te zien op 18 november in het Dorpshuis in Nigtevecht. Kaarten kosten € 22,- en zijn verkrijgbaar via de website: www.cabaret-nigtevecht.nl


Meer nieuws