RTV Stichtse Vecht

Claudia Dolman – de Warle 25 jaar trainster van sportvereniging VINEO

Claudia Dolman – de Warle was maandag 17 april 25 jaar trainster bij sportvereniging VINEO in Kockengen. Woensdagavond 19 april - op de vaste trainingsavond - stonden het bestuur en de leden stil bij dit 25-jarig jubileum. Als verrassing was de sporthal feestelijk versierd en werd Claudia in het zonnetje gezet onder genot van een toast. 

Van 1995 tot 2010 en van 2013 tot nu is Claudia als trainster verbonden aan VINEO. Daarmee is VINEO een heel groot deel van haar leven. Het bestuur en de leden zijn daar zeer erkentelijk voor.

Naast het trainen van de volwassenen, gaf ze in de jaren ’90 / ’00 ook dansles aan de jeugd. Onder haar leiding hebben veel meisjes in Kockengen kennis gemaakt met dansen. Naast Claudia waren ook haar vader en moeder altijd zeer betrokken bij de vereniging: haar vader was indien nodig beschikbaar als vervanger.  Haar moeder verleende hand- en hand-en-spandiensten bij de lessen als er hulp nodig was.

Claudia werd hartelijk bedankt voor deze 25 jaar en haar tomeloze inzet, energie en passie. Namens de leden en het bestuur kreeg ze een mooi cadeau aangeboden ter herinnering. 

VINEO is een sportvereniging waar op ontspannen wijze op muziek wordt gewerkt aan de algehele conditie en souplesse van alle spiergroepen. Geïnteresseerd? Elke woensdagavond (met uitzondering van de schoolvakanties) wordt gesport in 2 groepen (van 19:30 tot 20:30 en van 20:30 tot 21:30 uur) in de sporthal van Kockengen (ingang aan de linkerzijkant van het pand). U bent welkom om te komen kijken en twee keer gratis mee te doen. Mocht u vragen hebben of behoefte aan verdere informatie, stuur een e-mail aan vineokockengen@gmail.com.