Coaches gezocht voor statushouders in Breukelen en Loenen!

Het opbouwen van een nieuw leven in Nederland, daar komt veel bij kijken. Zeker als je de taal nog niet spreekt kan dat behoorlijk lastig zijn. Daarom begeleidt MOmenz samen met haar vrijwilligers vluchtelingen bij het maken van een nieuwe start in Stichtse Vecht. Zo wordt iedereen snel wijzer in Nederland!

Vrijwillige coaches ondersteunen bij praktische en administratieve zaken en zijn het vertrouwde gezicht voor statushouders die net in de gemeente zijn komen wonen. Na een onrustige tijd is een warm welkom en bekend gezicht ontzettend waardevol voor hen. Ze begeleiden bij het inburgeren en coachen mensen stap voor stap richting zelfredzaamheid en participatie in onze maatschappij. Het is voor iedereen belangrijk om zinvol bezig te zijn, je nuttig te voelen en om onderdeel te zijn van een groter geheel.

Coaches gezocht in Breukelen en Loenen!

Benieuwd of dit vrijwilligerswerk bij je past en wat het voor iemand betekent? Bekijk de ervaringsvideo van Co & Amjad en de vacature online via deze link. We gaan met je in gesprek om te kijken welke manier van coachen past bij jouw wensen en kwaliteiten.