Computer Vraagdagen

Het Stichtse Vecht Computer Café doet mee met de Computervraagdagen 2022, een initiatief van SeniorWeb. In deze coronatijd is het SCC geopend en bent U van harte welkom op de Computervraagdagen.

Wilt u meer kunnen doen met uw smartphone, tablet of computer? Zoals WhatsApp gebruiken, beeldbellen, foto’s bewerken, uw apparaat beveiligen en onderhouden of handige apps op uw tablet gebruiken?

Inloop voor alle vragen op digitaal gebied op maandag 17 januari in de bibliotheek Maarssen-Dorp en dinsdag 18 januari in de bibliotheek Breukelen. Beide keren van 14 – 15.30 uur.

Op donderdag 20 januari van 14 – 15.30 uur een inloop speciaal voor het thema 'zoeken op Internet' in de bibliotheek Maarssen-Dorp. Als u deze laatste inloop wilt bezoeken, dan graag vóór donderdag 20 jan. aanmelden via e-mail stichtsevechtcomputercafe@outlook.com of telefonisch bij de Bibliotheek (0346 – 262700)

Het SCC hanteert de coronaregels die op dat moment van kracht zijn. Zie hiervoor ook de website van de Bibliotheek: https://www.bibliotheekavv.nl/corona-nieuws.html