Coronabewijs nodig nu de maatregelen strenger zijn? De Bibliotheek helpt!

De afgelopen weken hebben al veel mensen hulp gekregen in de Bibliotheek voor hun coronabewijs. Nu de coronamaatregelen weer strenger zijn geworden heeft u misschien ook een coronabewijs nodig. Omdat u een museum wil bezoeken, naar de sportschool gaat, uit eten gaat in een restaurant, of omdat u naar de film wilt?

Op de website van de Bibliotheek vindt u informatie hoe je een coronabewijs kunt maken in de CoronaCheck-app of hoe je een coronabewijs kunt printen. Kijk op: www.bibliotheekavv.nl/coronabewijs.

De Bibliotheek helpt
Wilt u geholpen worden bij het installeren van de CoronaCheck-app? Of wilt u de QR-code printen en hebt u thuis geen computer of printer? Kom naar de Bibliotheek. Wij helpen graag bij het installeren van de app of het printen van uw coronabewijs.

Vergeet niet uw smartphone mee te nemen en de gegevens van uw DigiD of uw BSN-nummer.

U kunt gewoon binnen lopen bij de Bibliotheek, u hoeft geen afspraak te maken en u hoeft geen lid te zijn. De hulp is gratis.

Kijk voor de openingstijden op de website: www.bibliotheekavv.nl/openingstijden.

SCC helpt tijdens Digitaal Vragenuur
Ook het Stichtse Vecht Computer Café (SCC) kan hulp bieden. Er is een Digitaal vragenuur op maandag 15 en 29 november van 14.00 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Maarssendorp en dinsdag 9 en 23 november van 14.00 tot 15.30 in de Bibliotheek Breukelen. Ook hier kunt u gewoon binnen lopen, u hoeft geen afspraak te maken.