Cursussen Stichtse Vecht Computer Café

Tijdens de coronamaatregelen hebt u misschien gemerkt hoe nuttig en prettig de digitale mogelijkheden zijn om zaken te regelen en om contacten te onderhouden. Voor alle vragen die u hierover hebt en voor alle digitale vaardigheden die u nog wilt leren kunt u vanaf september weer terecht in de Bibliotheek. Op 2 september begint de Opfriscursus Windows 10 in de Bibliotheek in Breukelen.

Wilt u meer leren doen met de smartphone, tablet of computer? Zoals WhatsApp gebruiken, beeldbellen, foto’s bewerken, uw apparaat beveiligen en onderhouden of handige apps op uw tablet gebruiken? Ons volledige cursusprogramma staat op de website https://www.bibliotheekavv.nl/oefenen-met-computer/cursussen.html  Hier kunt u zich ook aanmelden voor een cursus.

Bij het Stichtse Vecht Computer Café kunt u ook terecht voor vragen over het gebruik van computer, tablet, smartphone of e-reader. In verband met Corona bieden wij PCHulp 'op afspraak', in plaats van het inloop vragenuur.
Na het maken van een afspraak helpt een vrijwilliger van het SCC u in de Bibliotheek in Breukelen, Loenen, Maarssen-dorp of Maarssenbroek.

Voor een afspraak kunt u een e-mail sturen met uw telefoonnummer en een korte beschrijving van uw hulpvraag + daarbij gebruikte apparatuur naar: stichtsevechtcomputercafe@outlook.com.

U kunt zich ook aanmelden bij de Bibliotheek of via de website: https://www.bibliotheekavv.nl/oefenen-met-computer/aanvraagformulier-scc.html