RTV Stichtse Vecht

De Heeren van Maarssen heeft nieuwe eigenaar

Jack en Irma Westerhout dragen na dertien jaar het stokje over aan Billy van der Lans (36). Zij hebben de zaak zo succesvol gemaakt als dat het nu is. Aan Van der Lans nu de taak om het restaurant net zo te laten slagen als dat het geliefde echtpaar voor elkaar kreeg. (Archieffoto ter illustratie)

Van der Lans: 'Jack en Irma hebben een fantastische prestatie geleverd en het is een eer dat ik de mogelijkheid heb gekregen om die traditie voort te zetten. 'Never change a winning team’, waarom iets veranderen wat al jaren een begrip is en een succesformule, dit gaat dus ook niet gebeuren. Het restaurant in Maarssen heeft een goed werkend en steady team en een enorme groep vaste gasten, de prioriteit ligt dus precies bij deze 2 groepen. ‘Uiteraard blijft het hele team werken bij de Heeren van Maarssen, zodat we onze gasten net zo'n warm welkom kunnen blijven geven en samen kunnen doorgroeien. Ik kijk er naar uit om samen met elkaar de goede naam voort te zetten.’ Het interieur en menu blijven onveranderd. De focus zal vooral liggen op het team uitbreiden-versterken en nieuwe & vaste gasten verwelkomen, hetterrasseizoen staat immers voor de deur.

Er is veel vertrouwen; ‘Ik ben ontzettend trots op waar de zaak nu staat en hoop het de komende jaren alleen maar mooier te maken. Voor mij is gastvrijheid belangrijk. Ik hoop dat jong en oud, vriendengroepen, zakenrelaties en families zich gezien voelen bij de Heeren van Maarssen. Ik heb alle vertrouwen in het sterke team waarmee ik dit ga doen, samen met Maaike Houtkamp, onlangs aangesteld als operationeel directeur.' Houtkamp, met ervaring in soortgelijke projecten in Amsterdam, Utrecht en Londen, is tevens verantwoordelijk als directie voor restaurant Vuur. De Heeren van Maarssen is dé plek waar je goed kunt eten tegen een gezellige prijs. Een prettige ambiance en genoeg keuze op de kaart. Je voelt je er direct thuis: in het restaurant, in de Heerenkamer, de serre en op het zonovergoten terras.