Koningsdag Maarssen-Dorp: Kom spelen, beleven en genieten!

Het belooft in Maarssen-Dorp weer een groot feest te worden op 27 april. Kom spelen, beleven en genieten roept de website van de Oranjevereniging  in Maarssen op.

Koningsdag in Maarssen-Dorp

Naast de door inwoners zelf georganiseerde vrijmarkt op de straten in Maarssen-Dorp en georganiseerde activiteiten door ondernemers zijn op Koningsdag zelf de 'Kinderspelen' in het park Goudestein de centrale plek waar het Koninklijke feest wordt gevierd. Van het oerhollandse koekhappen tot aan de opblaasbare hindernisbaan. Voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar is er weer genoeg te doen. De kinderspelen zijn van 12.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis.

In de middag op 27 april wordt er ook door de Lions Club Maarssen de traditionele badeendenrace georganiseerd. 

Bloemen & tompouchen

Wil jij iemand bedanken, beterschap wensen, verrassen of een hart onder de riem steken. Laat het de organisatie van Koningsdag 2023 in Maarssen weten. Mail jouw persoonlijke boodschap, de naam, adres van de betreffende persoon naar: info@oranjeverenigingmaarssendorp.nl. De leukste, mooiste, origineelste of mafste inzending wordt op zaterdagochtend 22 april met een grote bosbloemen en iets lekkers verrast. Mail jouw inzending vóór 17 april!

Kinderpubkwis

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool of de brugklas van middelbare school. Weet jij alles over sport,muziek en bekende personen. Test je kennis tijdens de Oranje Kinderpubkwis. Maak met je vrienden/vriendinnen een groepje en speel mee. Jij krijgt van ons iets te drinken en iets lekkers. Speel mee en kroon je tot de alles wetende van Maarssen-dorp. Meld je aan via info@oranjeverenigingmaarssendorp.nl. Deze quiz wordt 25 april 2023 gehouden in Café Symfonie op het Harmonieplein in Maarssen-Dorp. Dit is van 19.00 tot 20.30 uur.

Archiefbeelden Koningsdag Maarssen-Dorp 2022

Meer nieuws