Diamanten bruidspaar Van den Berg-Groenewold uit Maarssen-dorp

Bruidspaar Theo en Gini van den Berg-Groenewold uit Maarssen-dorp kreeg donderdag 28 juni bezoek van burgemeester Ap Reinders. Zoals altijd kwam de burgemeester niet met lege handen, maar met een prachtig boeket bloemen waarmee het het bruidspaar met hun 60 jarig huwelijk feliciteerde.

Theo van den Berg werd in 1942 geboren in Zwolle en Gini Groenewold kwam in 1939 in Rotterdam ter wereld. Toen Theo zes jaar oud was, verhuisde het gezin Van den Berg naar Rotterdam. 

Theo en Gini leerden elkaar kennen bij het Leger des Heils in Rotterdam, waar ze beiden actief waren bij de scouting (dat toen nog padvinderij heette). In 1989 ging Theo werken bij het Leger des Heils in Maarssen en het paar verhuisde naar Maarssen. Theo heeft tot aan zijn pensioen bij het Leger des Heils gewerkt. Na zijn pensioen reed hij nog een aantal jaren voor de Activiteitenbus in Maarssen. Gini werkte enkele jaren bij bij Strukton en daarna was ze nog vele jaren vrijwilligster bij de Bibliotheek in Maarssen-dorp.  

Het bruidspaar woont inmiddels al weer 22 jaar met heel veel plezier in de wijk Zandweg-Oostwaard in Maarssen-dorp. Theo en Gini hebben 3 kinderen, 2 zoons en 1 dochter, 4 kleinkinderen en 1 achterkleinkind op komst.