Diamanten bruidspaar Westland-Sijbesma uit Nigtevecht

Bruidspaar Adriaan en Corry Westland-Sijbesma uit Nightevecht vierde woensdag 19 januari hun 60 jarig huwelijk. Reden voor burgemeester Ap Reinders om het bruidspaar te bezoeken en persoonlijk te feliciteren. Met een mooie bos bloemen natuurlijk.

Adriaan en Corry Westland-Sijbesma zijn geboren en getogen in Nightevecht. Corry Sijbesma was vriendin met de zus van Adriaan Westland. Adriaan werkte in die tijd in Zweden. Na 5 jaar kwam hij terug naar Nederland en toen sprong de vonk over. Het eerste uitje van het stel was op de motorfiets naar Avifauna in Alphen aan de Rijn. Daar trakteerde Adriaan zijn toekomstige vrouw op een lekker ijsje. Het bruidspaar heeft drie kinderen: René, Carolien en Stephan, drie kleinkinderen: Maikel, Nikki en Dylan en vijf achterkleinkinderen.

Adriaan Westland  begon zijn werkzame leven als schilder bij Hennipman. Later werd hij vrachtwagenchauffeur. Corry Sijbesma werkte als 16 jarig meisje bij de Bijenkorf. Later werkte ze als verkoopster in een damesmodewinkel. Natuurlijk heeft het bruidspaar ook hobby's. Adriaan houdt van bromfietsen, sleutelen, vissen en houtsnijden. Corry houdt van handwerken en fietsen. Ze heeft als vrijwilliger meegeholpen om de ouderensoos op te richten. Ze heeft jarenlang geholpen bij de soos.

Door corona is de mogelijkheid om de bruiloft uitgebreid te vieren beperkt. Ze gaan in elk geval lekker lunchen met de kinderen.

Foto met dank aan Edel van Slooten (gemeente Stichtse Vecht)