Dienstregeling Syntus Utrecht wijzigt per 12 december

Op 12 december wijzigt de dienstregeling van het openbaar vervoer in grote delen van Nederland. In Breukelen en omgeving worden er wijzigingen doorgevoerd. 

Dit verandert er in Breukelen en omgeving

Aansluiten op nieuwe NS dienstregeling
Per 12 december verandert ook de dienstregeling van de NS. Vooral op de stations tussen Utrecht en Arnhem wijzigt de dienstregeling. Dat heeft gevolgen voor de aansluitingen van de bus op de trein en andersom. De dienstregeling van diverse bussen wordt aangepast, zodat deze ook in 2022 goed aansluiten op de treinen. Dat heeft in sommige gevallen ook nadelige gevolgen. Andere aansluitingen worden mogelijk minder. Hieronder staan de lijnen waarvan de dienstregeling wordt aangepast op de treinen: 

  • Lijn 120 Utrecht - Amsterdam station Bijlmer ArenA
  • Lijn 130 Breukelen - Mijdrecht - Uithoorn

524 Woerden - Breukelen 
De vertrektijden van de haltes Sluis en Lindenlaan richting Breukelen zijn veranderd. De bus vertrekt voortaan 1 minuut eerder. Richting Woerden verandert de vertrektijd op de halte Sluis ook met 1 minuut. Er wordt een nieuwe halte toegevoegd aan de route: Oude Aa. 

Meer informatie
De nieuwe dienstregeling vind je op syntusutrecht.nl/dienstregeling. Hier vind je ook alle nieuwe folders en lijnnetkaarten van de bussen. De nieuwe dienstregeling is verwerkt in de reisplanner. Check de reisplanner voor vertrek voor een actueel reisadvies. Syntus Utrecht verzorgt het busvervoer in Amersfoort en de provincie Utrecht in opdracht van de provincie Utrecht.