Dierenartsenpraktijk De Koornwinder bestaat 45 jaar

Dierenartsenpraktijk De Koornwinder bestaat dit jaar 45 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Op zaterdag 1 oktober 2022 is er een open dag met diverse lezingen, workshops, kraampjes en er worden rondleidingen gegeven. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur voor een kop koffie, thee of limonade met versnaperingen. Houd onze website en sociale media in de gaten voor de updates.

Workshops door Woofexperience Hondenschool
Kom met je hond naar de open dag en doe mee met een van de workshops 'Hierkomen' of 'Impuls control'. Inschrijven kan op de dag zelf bij de kraam van Woofexperience. 

Lezingen
10.30 lezing ‘Puppy’s en kittens’ door dierenarts Ingeborg Braam.
11.30 lezing ‘Probleemgedrag bij honden’ door Hondencoach Bianca
12.30 lezing ‘Cavia’s’ door dierenarts Barbara Blaauw 

Rondleidingen
Neem een kijkje achter de schermen, in onze operatiekamers, röntgenruimte en de opname. Er wordt op diverse momenten van de dag een rondleiding gegeven. 

Kraampjes
Er zijn diverse kraampjes aanwezig. De voedingsdeskundigen van Royal Canin kunnen u advies geven betreffende de voeding van uw hond of kat. Voor vragen over het gedrag van uw hond kunt u terecht bij Hondencoach Bianca. Kattentrimsalon Cherinda kan u voorzien van tips en advies over de vachtverzorging van uw kat. En voor puppy-/pubercursus en de workshops kunt u terecht bij Woofexperience Hondenschool.

Fotograaf
Laat uw hond geheel gratis op de foto zetten door een professionele fotograaf! U kunt hier binnenkort een plekje voor reserveren! Houd onze website en facebookpagina in de gaten.

Speciaal voor kinderen
Doe mee aan onze kleurwedstrijd! Kom vanaf 19 september een kleurplaat halen op de praktijk en lever hem in op de open dag!

Schminken tussen 11.00 en 13.00 uur
Balonnenartiest tussen 14.00 en 16.00 uur
Springkussen en verse popcorn tussen 10.00 en 16.00 uur

Laat je knuffel helemaal nakijken door de dierenarts en krijg een mooi gezondheidscertificaat mee, tussen 14.00 tot 15.00 uur

Dierenartsenpraktijk De Koornwinder
Fazantenkamp 542
Maarssenbroek


Meer nieuws