Diverse activiteiten in wijkcentrum Over-Noord te Breukelen

In het wijkcentrum Over-Noord worden de activiteiten weer opgestart. Zo kunt u deelnemen aan de Schuif-es-aan tafel, een potje klaverjassen of meedoen aan 'Kleuren voor volwassenen'.

Kleuren voor volwassenen
Dit is een nieuwe activiteit die wij bij voldoende animo meermaals per jaar willen houden.  De bedoeling is gezellig met elkaar op eigen niveau kleuren van bijvoorbeeld mantra’s, kleurplaten van gebouwen, landschappen, etc. U kunt hiervoor uw eigen materiaal meenemen of gebruik maken van onze materialen. Het is een rustgevende bezigheid.

Ook de werkenden onder ons kunnen deelnemen, als wij de activiteit in het weekend laten plaatsvinden. Onze vraag: is hiervoor animo in Breukelen? Dat willen we graag weten voor we de activiteit organiseren. Wekt deze activiteit uw interesse/belangstelling op? Laat dit dan weten via een mail aan activiteiten@over-noord.nl. 

Heeft u hiervoor nog ideeën neem dan natuurlijk ook contact met ons op. Het activiteitenteam is nieuwsgierig naar de reacties!


Klaverjassen 11 september
Een keer per maand is er op zaterdag (deze maand op 11 september 2021) van 13.30 uur tot 17.30 uur een Klaverjastoernooi, en u bent welkom om mee te kaarten. 

We spelen Amsterdams, zonder koppel, waarbij de gezelligheid voorop staat. Op dit moment kunnen we 12 tot 16 kaarters ontvangen omdat wij alles volgens de RIVM-maatregelen doen. 

Bent u een klaverjasliefhebber waarbij gezelligheid spelregel 1 is? Meldt u dan aan via activiteiten@over-noord.nl. De kosten van deelname zijn € 3,50 incl. een kopje koffie of thee en een versnapering en staat onder de bezielende leiding van Arthur van Asdonck en Noor Koning.

Schuif-es-aan
Samen eten is gezellig! We hebben alweer een aantal leuke avonden achter de rug met verschillende thema's. Zoals  een Chinese maaltijd, compleet met eetstokjes en gelukskoekjes, ook hebben we kennis kunnen maken met de Arubaanse keuken.

Ook 24 september bent u welkom om aan een leuk gedekte tafel plaats te nemen en tijdens het 3-gangen menu met uw tafelgenoten te babbelen.

Deze maand bereiden we een Italiaanse maaltijd. Na het dessert is er nog een kopje koffie of thee met een zoetigheidje.
We verwelkomen u graag vanaf half zes, dan schenken we een drankje voor u in, waarna rond zes uur het voorgerecht geserveerd wordt.

De deelnamekosten bedragen € 10,00 p.p. incl. een drankje.
Bent u alleenstaand en wilt u gezellig met ons mee eten, dan kunt u zich aanmelden door zaterdag 4 sept., vanaf 9.00 uur een mailtje te sturen aan activiteiten@over-noord.nl of door het antwoordapparaat in te spreken, tel. (346) 751840.