Donaties voor getroffen marktkoopman Maarssenbroekse markt

De laffe diefstal van de dagopbrengst van een marktkoopman op de Maarssenbroekse markt, leidde tot een inzamelingsactie op de zaterdagmarkt. De opbrengst was met € 250,— hartverwarmend.

Diefstal

Op zaterdag 8 oktober vond na afloop van de zaterdagmarkt in Maarssenbroek een laffe overval van de dagopbrengst van de familie Drost plaats. Om de familie een hart onder de riem te steken, hielden de leden van Markt Bisonspoor afgelopen zaterdag een inzamelingsactie. Tussen 8 uur 's ochtends en 4 uur 's middags konden bezoekers van de markt in een speciaal daarvoor bestemde bak 1 euro doneren. Een groot aantal bezoekers steunden de actie zodat een bedrag van € 250,00 werd opgehaald. Ook kreeg de getroffen familie onverwachts bezoek van burgemeester Reinders, die met een bloemetje persoonlijk de steunbetuiging vanuit de gemeente kracht bij zette. 

Dader(s) worden nog gezocht

Door middel van posts op het  social media van de Markt Bisonsoppr worden bezoekers op de hoogte gehouden van het verloop van het één en ander: 'De gehele dag kwamen steunbetuigingen binnen van klanten en passanten. Ook gemeenteraadslid Ron Druppers  van Lokaal Liberaal was aanwezig. Over het politieonderzoek en het bekijken van de bewakingsbeelden kan nog niets worden gedeeld. Het veiligstellen, opvragen via de Officier van Justitie en uitkijken van de beelden kost veel tijd. De familie Drost wil iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor de vele steunbetuigingen en donaties. Het is voor hen hartverwarmend.'


Meer nieuws