Een 'kiss' van de PVV

In de 47e Podcast van Rondom de Raad was Wim Ubaghs van de PVV te gast. Keep it simple and short is het motte van de politicus van de Partij voor de Vrijheid in Stichtse Vecht. 

Aan het eind van de vrijdagmiddag spreken we geanimeerd met Wim Ubaghs van de PVV. Van zijn directe lijn met Geert tot aan de glazen salontafel en die oude bank die zo heerlijk ligt. En dat we Lee Towers horen zingen over IJsselstein past helemaal bij Wim, want naast Stichtse Vecht heeft hij daar een deel van zijn hart liggen. We nemen een voorschot op de raadsvergadering van 28 september aanstaande waar het klimaat ter sprake komt. Natuurlijk horen we onvervalste PVV uitspraken over de klimaatgekte, de subsidiemolens, zetelroverij en wethouders die zich onverantwoordelijk gedragen en de eeuwige strijd om uit leggen dat hij zich ver houdt van racisme.  

Dat terrasje in Spanje waar je nog een biertje koopt voor één euro en geniet van onthaaste momenten met een goede vriend.
Als je alles weghaalt en tot de kern komt dan is Wim iemand die bezig wil zijn, dingen wil doen en dat dat politiek allemaal gestart is door het verdwijnen van de PC privé regeling. En o ja , die kiss van Wim . . . . keep it simple & short. Mooi motto voor de komende verkiezing, want daar gaat hij zeker bij zijn.