Een nieuw begin voor D66 Stichtse Vecht

D66-afdeling Stichtse Vecht presenteert een sterke lijst met enthousiaste en betrokken kandidaat raadsleden. Deze zijn in november vorig jaar gekozen tijdens de ledenvergadering in Studio Idee in Loenen aan de Vecht. Ervaring, vernieuwing en enthousiasme, dat zijn de kenmerken van het nieuwe team dat D66 Stichtse Vecht weer stevig wil positioneren binnen de gemeenteraad. (Foto Lijsttrekker Peter van Dam - Printscreen campagnefilmpje D66).

De 9 kandidaat raadsleden hebben allen de wens te werken aan een betere toekomst voor de inwoners van Stichtse Vecht. Hoe? “Door iedereen vrij te laten, maar niemand te laten vallen”, zegt lijstrekker Peter van Dam uit Maarssenbroek, die als campagneleider al vele jaren ervaring heeft in de lokale politiek. “We weten als team waar elkaars kracht zit en menen dat een voorspoedig Stichtse Vecht geleid moet worden door een partij die verbinding en vertrouwen in elkaar en haar bewoners centraal heeft staan. Ik ben nu al trots op ons team uit de verschillende kernen, dat de afgelopen jaren hard heeft gewerkt aan de rentree van D66 in onze bloeiende gemeente. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij de kennis en kunde hebben om wat écht belangrijk is voor de inwoners van Stichtse Vecht, te zien, te benoemen en te organiseren.”

Marieke Prins, (nieuwe afdelingsvoorzitter D66 Stichtse Vecht): “D66 Stichtse Vecht heeft een indrukwekkend aantal namen op de lijst. Deze actieve betrokkenheid van veel van onze ruim 140 leden toont aan dat D66 klaar is om ons vanuit de raad in te zetten voor alle inwoners van Stichtse Vecht”. De top van de lijst bestaat naast lijsttrekker Peter van Dam uit: Lisanne Peelen (Maarssenbroek) op plek twee, gevolgd door Mark Tasche (Nieuwersluis), Steven Lameris (Loenen), Dick Polman (Maarssen), Rens Ulijn (Nigtevecht), Stephan Verhulst (Maarssen), Bert Ypey (Vreeland) en Richard Verkerk (Maarssen). 

Nieuwe website: Op de nieuwe website D66.nl/stichtse-vecht presenteren alle kandidaten zich en is het verkiezingsprogramma “Een nieuw begin” te lezen. Belangrijke speerpunten uit het programma zijn: woningbouw, duurzaamheid en gelijke kansen voor alle inwoners.