Eerste competitiewedstrijd gespeeld in Stichtse Vecht

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen 23-24 zit erop. Met uitzondering van DOB kwamen alle teams op het gras in actie. De wedstrijd werd afgelast en zal op 21 oktober worden gespeeld. De meeste teams hebben de drie bekerwedstrijden gebruikt om zich klaar te stomen voor de wedstrijden. Voor FC Breukelen, vv Maarssen en NiTA heeft de beker een vervolg gekregen en wel op 21 oktober. De overige teams hadden net te weinig gewonnen wedstrijden om zich een ronde verder te kwalificeren.

OSM '75 en vv Maarssen deden goede zaken de eerste wedstrijd en wisten te winnen. Ook de dames van VIOD hadden kinderspel met de tegenstander. Van Zwaluwen Utrecht werd met 7 - 0 redelijk eenvoudig gewonnen. Voor de overige ploegen gold dat sv de Vecht en NiTA gelijk wisten te spelen. Voor de overige ploegen bleef slechts het verlies.

Uitslagen

Onderstaand de uitslagen van de afgelopen week

RTV Stichtse Vecht Cup

Ook dit jaar zullen we weer de RTV Stichtse Vecht Cup uitreiken. Op dit moment staat deze nog in de kantine van OSM "75 die hem aan het einde van vorig seizoen in ontvangst mocht nemen. Kijken aan wie we hem dit jaar mogen uitreiken.

Nieuw dit jaar is naast de RTV Stichtse Vecht Cup een bokaal voor de topscorer van Stichtse Vecht. Vanaf volgende week zullen we ook daar verslag van doen.

Speelschema ronde 2

Voor 30 september staan de volgende wedstrijden op de rol: