Eerste Nyenrode Castle Run op zondag 11 juni

Op zondag 11 juni vindt op Nyenrode de eerste editie van de Nyenrode Castle Run plaats. Een gezellig en ongedwongen hardloop­evenement waarbij je het landgoed van Nyenrode op unieke wijze doorkruist. Meedoen kost € 7,50. 

Nyenrode Business Universiteit: 'Met dit evenement willen wij onze studenten, buurtgenoten, alumni en medewerkers bij elkaar brengen op ons landgoed. Om samen een sportieve en mooie dag te beleven!' 

Datum zondag 11 juni 2023

Tickets € 7,50 Starttijden O

chtend: 09:30 - 12:30 uur

Middag: 13:30 - 16:30 uur

Bij inschrijving kies je voor de ochtend of de middag. Je kunt zelf bepalen hoe laat je start binnen dat tijdslot.

Vervoer en parkeren

Het landgoed is met het event toegankelijk van 09:00 - 17:00u. Het adres is Straatweg 25 te Breukelen. Kom je met de fiets of te voet? Dan is het slim om via de Broekdijk Oost naar het landgoed te gaan. De start-finish locatie is namelijk bij de sporthal. Er zijn voldoende fietsstallingen. Kom je met de auto? Dan kan je via de Straatweg ons terrein op. Niet door het Poortgebouw zoals je misschien gewend bent, maar via de uitgang 100 meter verderop. Dit staat tijdens het evenement goed aangegeven.

Snacks, drinken, muziek en ijsjes

Deelnemers krijgen van de organisatie verfrissingen en snacks voor en na de race. De organisatie zorgt verder voor muziek, ijs en spectaculaire verrassingen op de route. Samen met alle deelnemers maken we er een gezellige dag van!


Meer nieuws