Eerste stilteconcert op gazon Buitenplaats Doornburgh

Actrice en zangeres Marjolein Keuning geeft op 4 juni een buitenconcert op het gazon van Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. Het liedjesprogramma ‘Songs in Silence: Trek’ vertelt over Keunings trektocht van kust tot kust in Groot Brittannië. Voor het stilteconcert krijgen bezoekers een koptelefoon en een lekkerBAG met zoete of zoute versnaperingen, waardoor muziek en verhalen nog intenser worden beleefd. ’Songs in Silence: Trek’wordt op 4 juni om 19.30 uitgevoerd.

Marjolein Keuning: “In mijn openluchtvoorstelling in stilte vertel ik waarom ik soms afstand neem van de hectische wereld en hoe ik in de regen energie opdoe, maar dat de brandende zon, onverharde modderige paden ook energie geven. De bergen vind ik het spannendst, veelal ongerept met kronkelige paadjes en prachtige vergezichten. In Nederland is overal geluid; daarom kiezen we voor een voorstelling met een koptelefoon. Je beleeft niet alleen de stilte intenser, maar ook mijn verhaal en muziek. Mijn verhaal vertel ik op een toegankelijke en humoristische manier en ik zing er liedjes bij, op de gitaar begeleid door Leon Mennen.”

‘Songs in Silence: Trek’
In het liedprogramma ‘Songs in Silence: Trek’ laat Marjolein Keuning zich begeleiden door gitarist Leon Mennen. Het verhaal vertelt over haar Coast to Coast trektocht in Engeland in 2018. De buitenlucht inspireerde Keuning tot deze voorstelling waarin muziek en verhalen worden afgewisseld. Het publiek bevindt zich midden in de natuur en kan liggend of zittend met de voeten in het gras genieten.
LekkerBAG
Kenmerkend voor organisator Theaterkantoor zijn de concertlocaties die zorgen voor extra dimensie waarbij meerdere zintuigen worden geprikkeld. Voor de ultieme beleving van ‘Songs in Silence: Trek’ nemen bezoekers een tuinstoel, plaid, zitzak of matje mee. De organisatie verzorgt een zoete of hartige LekkerBAG met daarin een versnapering en drankje. De uitgereikte koptelefoon zorgt voor een nog intensere beleving.

Over Marjolein Keuning
Keuning heeft haar sporen verdiend in (muziek)theater, film en televisie, waarbij ze zowel grote rollen in binnen- en buitenland speelde, als in kleine solo-voorstellingen. Inhoudelijk en ambachtelijk is Keuning opgeleid op het Conservatorium in Rotterdam en aan het Lee Strasberg Institute in Los Angeles, USA. Ze combineert zang- en acteerkennis om emoties bij het publiek los te maken. Soms puur als vermaak, soms om een verhaal te vertellen dat ze zelf belangrijk vindt. Doch altijd in dialoog met het publiek. 

Over Theaterkantoor.nl 
De creatieve ‘broedplaats’ Theaterkantoor.nl is gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Theaterkantoor.nl organiseert en begeleidt nieuwe en bestaande producties, ondersteunt musici, acteurs en theatermakers bij hun producties en werkt samen met diverse podia, musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen op organisatorisch en productioneel vlak.