Eerste Tech Experience Dag Stichtse Vecht

Op 20 oktober 2022 wordt op initiatief van gemeente Stichtse Vecht, onderwijs en werkgevers de eerste editie van de ‘Tech Experience Dag’ georganiseerd. Het doel van deze dag is om jongeren te enthousiasmeren over techniek.

De Tech Experience Dag wordt gehouden in de OVVO hal in Maarssen-Dorp en zal worden bezocht door honderden leerlingen uit het basisonderwijs (groepen 7 en 8) uit Stichtse Vecht. De Tech Experience Dag is vooral een doe-dag voor de jongeren. Ze krijgen 3 interactieve workshops voorgeschoteld. Jongeren ervaren hoe leuk het werken in de techniek is. Bedrijven zorgen voor de invulling en variatie van de diverse werkshops. 

In aanloop naar de eerste Tech Experience Dag Stichtse Vecht hadden wij een interview met projectleider Rietje Beeren. De organisatie is nog op zoek naar een aantal vrijwilligers om mee te helpen aan de dag. Dit alles met het doel om jongeren te enthousiasmeren over techniek. Interesse? Neem contact op met Rietje Beeren. Telefonisch op 06 24808958 of stuur een mail naar rietje@tech-experience.nl.