Elk uur natuur

De Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN)  is een 102 jaar oude organisatie voor jongeren, door jongeren. Gedurende het jaar organiseert de NJN verschillende natuurgerelateerde activiteiten, zoals excursies, zomer- en weekendkampen! Op zondag 4 september houden ze een super leuke buitenactiviteit: Elk Uur Natuur!

Elk Uur Natuur is een dag waarbij er elk uur een natuurgerelateerde excursie of lezing gehouden wordt voor en door jongeren tussen de 11 en 25 jaar oud bij Landgoed Haarzuilens, Natuurmonumenten. Ook jongere kinderen, ouders en vrienden zijn deze dag welkom. Of het nou het kijken naar bevers is, of het achterna rennen van libellen: we doen het allemaal!

Op deze dag willen we zoveel mogelijk jongeren trekken die graag buiten zijn of gewoon gek zijn op de natuur. Om deze reden vroegen we ons af of het jullie leuk zou lijken om iets over ons en deze dag te vertellen, schrijven of delen. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en kijken ernaar uit!

Oproep
Ben je jong? Houd je van natuur? Of wil je kennismaken met deze mooie wereld? Kom dan naar ‘Elk Uur Natuur’! Neem ook al je vrienden en familieleden mee! Zondag 4 september zal de NJN bij Landgoed Haarzuilens elk uur een excursie in de natuur organiseren. Hier zullen we zoveel mogelijk vogels, planten, insecten en zoogdieren spotten. De excursies worden georganiseerd door jongeren en experts die vol enthousiasme van alles kunnen vertellen over de natuur. Lekker leerzaam en gezellig dus! Meer informatie hierover en over de NJN is te vinden op: http://www.njn.nl/elk-uur-natuur.


Meer nieuws