Feestje op Wereldkdidz Tweesprong

Op donderdag 22 juni was er een feestje op Wereldkdidz Tweesprong. Wethouder Polman bracht een bezoek aan de Masterkidz. Hij nam de eerste fles duurzaam wasmiddel Zuiver! in ontvangst. Dit was iets om te vieren, dus we hebben er een feestje van gemaakt.

Waarom kwam wethouder Polman op bezoek?

De Wereldkidz Masterkidz zijn na de meivakantie begonnen met hun eigen bijzondere bedrijf: MasterKidz. MasterKidz Maakt produceert en verkoopt het wasmiddel Zuiver! Dit wasmiddel wordt duurzaam gemaakt en zorgt ook voor kansengelijkheid. Het wasmiddel is gratis voor mensen die dit nodig hebben en daarom helpt het voor kansengelijkheid.

Zuiver!

De mensen die het kopen omdat ze duurzaamheid belangrijk vinden bepalen hun eigen prijs, maar betalen minimaal 1,50 euro. Van 1,50 euro kunnen de duurzame grondstoffen worden gekocht, worden de etiketten gemaakt en wordt de productie betaald. MasterKidz Maakt verzamelt glazen flessen zodat de verpakking van Zuiver! echt duurzaam is en heel decoratief door het mooie etiket. MasterKidz zijn leerlingen van Wereldkidz Maarssen die leren door doen. De MasterKidz hebben een droom: met MasterKidz Maakt ook andere producten maken.