Gemeente lanceert nieuwe vacaturesite

Om vacatures van de gemeente Stichtse Vecht kenbaar te maken, heeft de gemeente een nieuwe website gelanceerd: Werkenbijstichtsevecht.nl.

Hier vind je onze vacatures, korte informatie over onze organisatie, over ontwikkelmogelijkheden en met wie je contact kan opnemen voor meer informatie.

• Gemeente Stichtse Vecht

Deze website vervangt de webpagina’s op de gewone website van Stichtse Vecht. Gemeente Stichtse Vecht: 'De website is gerealiseerd zodat we ons beter kunnen richten op de doelgroep van de website, namelijk potentiële nieuwe medewerkers. Ook willen we dat onze vacatures optimaal vindbaar zijn en een losse website draagt daar aan bij.

Dat er nieuwe ambtenaren in Stichtse Vecht hard nodig zijn, bleek wel uit de informatieve commissie over de doorontwikkeling van de organisatie en het gehouden spoeddebat van woensdag 15 september: 'Ook in Stichtse Vecht hebben we een flink aantal vacatures te vervullen. Daarnaast is Stichtse Vecht volop in ontwikkeling. Dit brengt ook meer vacatures met zich mee. De nieuwe website en de extra corporate recruiter die we op dit moment aan het werven zijn, zullen bijdragen aan het (sneller) invullen van de vacatures.'