Gemeente zoekt via aanbesteding nieuwe uitbater horeca 't Kikkerfort

Via een aanbesteding gaat de gemeente Stichtse Vecht op zoek naar een nieuwe uitbater voor de horecavoorziening op 't Kifferfort in Breukelen. De aanbesteding duurt een aantal maanden. In de opdracht voor de nieuwe uitbater is er ook aandacht voor gezond eten, meer bewegen en ontmoeten.

Gemeente Stichtse Vecht over de aanbesteding: 'Voor een nieuwe uitbater is een aanbesteding nodig. Dat is wettelijk verplicht en dat willen we zorgvuldig doen. De aanbesteding duurt een aantal maanden. In de opdracht voor de nieuwe uitbater is er ook aandacht voor gezond eten, meer bewegen en ontmoeten. We hopen uiterlijk voor de zomer bekend te maken wie de nieuwe uitbater is.' In de tussendijk kunnen bezoekers in de ruimte van de brasserie terecht voor en gratis kop koffie of thee uit de zelfbedieningsautomaat zoals RTV Stichtse Vecht onlangs al meldde. 

Gemeente Stichtse Vecht: 'We willen de horecafunctie bij ’t Kikkerfort graag houden. De brasserie is immers een plek waar bezoekers van het zwembad en de sporthal vaak gebruik van maken. Zoals wachtende ouders of leden van sportverenigingen die na afloop van de training even napraten in de ruimte. De horeca heeft dus een belangrijke sociale functie. Doordat de pachter is gestopt, is de ruimte vrij gekomen. De gemeente heeft de voorkeur voor een nieuwe uitbater.'


Meer nieuws