Gemeentelijk zwembad ’t Kikkerfort verhoogt prijzen

De prijs voor een zwemkaartje in het Breukelse gemeentezwembad stijgt met iets minder dan 10 % met ingang van 8 januari 2024. Betaal je in 2023 nog € 6,75 voor een enkel entreekaartje. Vanaf 8 januari leg je € 7,40 neer om het zwembad binnen te kunnen komen. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht)

Zwembad ’t Kikkerfort op social media: ‘De kosten van energie en het personeel zijn gestegen. Daarom moeten wij helaas meer vragen voor een entreekaartje voor het zwembad. Wij begrijpen dat voor iedereen alles duurder gaat worden, daarom bieden wij u de mogelijkheid om tot 8 januari te zwemmen voor de oude prijs.’ In de kerstvakantie betaalt u dus nog de oude prijs.

Na melding van de verhoging uitten vaste bezoekers hun ongenoegen over de verhoging. Volgens een aantal trouwe gasten van het zwembad gaat het zwembad hard achteruit omdat naast de verhoging van de tarieven er nog steeds geen uitbater is en versnaperingen er niet zijn te kopen. Inmiddels zit het zwembad al een jaar zonder uitbater. Een eerste aanbesteding had niet het gewenste effect. De gemeente werkt achter de schermen aan een tweede aanbesteding.