Genieten tijdens optredens ParkPodium

Ook de tweede zondag ParkPodium in Boom en Bosch was weer een succes! Even dreigde de regen roet in het eten te gooien toen het publiek, onder wie veel ouders en grootouders van de Terpsichoredansers, een plekje in het park zocht om van de voorstelling te genieten. (Foto’s: Lydia Zita Joy Hubert)

Al jaren is dansgroep Terpsichore een grote bekende op ParkPodium. Traditiegetrouw openen zij de tweede zondag in het park. Gelukkig begon de zon weer te schijnen juíst toen de eerste groep dansers de dansvloer betrad. Alle dansgroepen deden hun uiterste best om het publiek in het inmiddels volgestroomde Park Boom & Bosch te vermaken. Leuk gepresenteerd door Hans Muskens dansten zij enthousiast en mooi op de opzwepende muziek. Zeker de allerkleinsten trokken de volle aandacht en kregen net als alle andere groepen een daverend applaus. Zo werd het een geweldige dansshow.  

Na de pauze was het de beurt aan zanger Danny Lukassen. Ook Danny is geen onbekende; velen kwamen speciaal naar het park om hem te horen zingen. Danny wist met zijn uitgebreide repertoire het publiek, dat uit volle borst meezong, heerlijk te vermaken. Alle grote Nederlandstalige hits kwamen voorbij. Een zingende Danny Lukassen in een vol park met een heerlijk zonnetje… wat wil je nog meer? 

Ook de cateringwagen en de foodtruck deden goede zaken. De hapjes en drankjes vonden gretig aftrek. De dagsponsor was deze dag Hendrik Bas met zijn bedrijf Base4Impact.

Zondag 10 juli

Aanstaande zondag 10 juli treedt de Lucky Losers Band als eerste op. Dit vorig jaar opgerichte sextet speelt ‘vintagejazz’ uit de jaren 20 en 30, waarop je heel goed kunt dansen. Denk aan muziek van Louis Armstrong, Duke Ellington, Count Basie en Jelly Roll Morton in authentieke stijl. De band wordt om 15.15 uur afgelost door Boys Harmony & Soul. De vocalisten van Boys Harmony & Soul halen hun inspiratie voornamelijk uit de soul-, pop- en R&B-muziek. Hun repertoire is dan ook swingend en hartverwarmend. 

ParkPodium Boom & Bosch is er tot en met 4 september elke zondag vanaf 14.00 uur, met uitzondering van zondag 28 augustus. De concerten zijn gratis toegankelijk. Naast een cateringwagen voor de drankjes is er ook alle zondagen een foodtruck op het terrein aanwezig. 

Het volledige programma is te vinden op www.parkpodium.nl/programma