Genieten van de hilarische komedie ‘Clueless’ in de mooie kasteeltuinen van Sypesteyn?

Het wordt aanstaand weekeinde prachtig weer!  Perfect voor een heerlijk, vrolijk, spannend uitje in de lommerrijke tuin van kasteel Sypesteyn in Loosdrecht.

CLUELESS; een dwaze suspense komedie bij kasteel Sypesteyn in Loosdrecht

Op 24 en 25 juni en 1 en 2 juli spelen wij een hilarisch spel op een prachtige locatie: de kasteeltuinen van Kasteel-Museum Sypesteyn in Loosdrecht. De voorstelling ‘Clueless’ is aan de ene kant een ‘whodunnit’ en aan de andere kant een absurde suspense-komedie, waarbij timing en muziek belangrijk zijn.De locatie in de kasteeltuin is perfect voor dit stuk, dat zich afspeelt in een afgelegen bosrijke omgeving.Rondom de voorstelling kun je genieten van de prachtige kasteeltuinen, kasteel Sypesteyn bewonderen, en/of neerstrijken op het kasteelterras voor een drankje en een hapje.De voorstelling is leuk voor publiek vanaf ca 10 jaar.

CLUELESS

Het is een donkere en stormachtige nacht in een verlaten uitziend kasteel ergens in een bosrijke omgeving en je bent uitgenodigd voor een heel ongewoon etentje. Elk van de gasten heeft een alias, ze krijgen een verscheidenheid aan wapens cadeau en de gastheer is, nou ja… dood. Dus whodunnit? Sluit je aan bij de iconische excentriekelingen in een race tegen de klok om de moordenaar te vinden voordat het aantal doden zich opstapelt. Met een knipoog naar het populaire bordspel, is Clueless een dwaze suspense komedie die je tot de laatste wending laat gissen.

Een unieke belevenis op een prachtige plek, alle ingrediënten voor een moorddadig vrolijk uitje!

Locatie
Kasteel-Museum Sypesteyn, Nieuw-Loosdrechtsedijk 150, 1231 LC Loosdrecht. Sypesteyn.nl

Speeldata en -tijden
- Zaterdag 24 juni en zaterdag 1 juli 2023 om 20 uur
- Zondag 25 juni en zondag 2 juli 2023 om 13 en 15.30 uur

Reserveren
Prijs: € 12,50 / € 10,00 (U-pas en groepen vanaf 15 personen)
Reserveren via www.maarssen32.nl//ticket-bestellen/.


Meer nieuws