Geweldige afsluiting ParkPodium Boom & Bosch

Een tennistoernooi in Breukelen, de Formule-1-race met Max Verstappen op tv… Zou het aantal parkbezoekers gaan tegenvallen? Nee, daar was totaal geen sprake van. Honderden mensen in het park genoten van wat het podium bracht. (Tekst : Jan Blom - Foto’s : Aart Reitsma)

Chevelly Cooman begon met een optreden waar iedereen zichtbaar van genoot. Chevelly zong loepzuiver nummers van Whitney Houston, Andre Hazes (sr) en Tina Turner, maar ook zelfgeschreven nummers. In haar zilverkleurige jurkje stond ze als een dame van edelmetaal te zingen voor het publiek en kreeg dan ook terecht hun handen op elkaar voor een grandioos applaus.

Tijdens de pauze zorgde DJ Paul voor de muziek, waarna de voorzitter van ParkPodium de microfoon overnam om alle betrokken organisaties en mensen te bedanken voor hun inzet, die de tien muzikale zondagen deze zomer mogelijk maakte. 

Johnny Rosenberg nam het muziekstokje over. De zanger en gitarist trad veel op met zijn familie, het Rosenberg Trio, en stond in het voorprogramma van onder anderen James Brown en Maria Carey. Johnny is een ervaren artiest en dat was te merken. Hij zong onder meer nummers van Michael Bublé en Frank Sinatra. Aan het eind van zijn optreden lokte hij met lekkere rock-‘n-roll-nummers het publiek naar de ‘dansvloer’.

Dagsponsor deze dag was BIJN.nl taxateurs. Bas Ysbrandy van Lekker verzorgde de spijzen. 

Doe je mee?

Terugkijkend op 2022 heeft ParkPodium een geweldig jaar gehad, met artiesten die stuk voor stuk een performance neerzetten waar menig concertzaal jaloers op zou zijn. Als het meezit, kijken vrijwilligers en publiek ook volgend jaar weer terug op een fantastisch seizoen. Hulp is van harte welkom. Wil je als lid van een enthousiast team meewerken aan een volgend succesvol seizoen? Neem dan contact op met de organisatie via www.parkpodium.nl

Haal nog even je prijs op

Wekelijks is er een loterij met prijzen die winkeliers beschikbaar stellen. Zondag zijn drie prijzen niet opgehaald. Kijk op www.parkpodium.nl om welke lotnummers en prijzen het gaat en kom nog even langs als je het winnende lotnummer hebt.