Gezellig wijkfeest Bloemstede geslaagd

Afgelopen zaterdag, 23 september, bracht de Maarssenbroekse wijk Bloemstede haar bewoners samen voor een onvergetelijk wijkfeest. Niet voor niets was het op dezelfde dag  Nationale Burendag. Het evenement, dat bol stond van activiteiten en gezelligheid, zorgde voor een geweldige dag waarin buurtbewoners konden genieten van dans, muziek, schminken, en zelfs een speciale ontmoeting met burgemeester Reinders.

Wijkfeest Bloemstede

Op Nationale Burendag, een jaarlijks terugkerend evenement dat de banden tussen buren en gemeenschappen versterkt, vormde de wijk Bloemstede in Maarssenbroek het toneel voor een buitengewoon buurtfeest. Het doel was om de onderlinge verbondenheid te vergroten en bewoners de kans te geven om elkaar beter te leren kennen.

De festiviteiten begonnen vroeg in de middag en trokken bewoners van alle leeftijden naar het hart van de wijk. Het buurtfeest bood een gevarieerd programma, zodat iedereen iets naar zijn of haar smaak kon vinden. Voor de jongste buurtbewoners was er schminken en tal van spelletjes, terwijl de oudere generaties konden genieten van DJ-muziek en dansvoorstellingen. De sfeer was opgetogen en vol vreugde, en het was duidelijk dat de gemeenschap hecht en levendig is.

Burgemeester Reinders brengt een bezoek

Eén van de hoogtepunten van de dag was het bezoek van burgemeester Reinders, die de gelegenheid aangreep om de buurtgenoten persoonlijk te ontmoeten. Hij nam de tijd om met bewoners te praten over hun ervaringen en indrukken van het leven in de wijk. Het was een bijzondere gelegenheid voor de inwoners van Bloemstede om hun zorgen en ideeën te delen en zich gehoord te voelen door hun lokale vertegenwoordiger.

Op weg naar het grote jubileumfeest

Hoewel het buurtfeest van afgelopen zaterdag een groot succes was, belooft volgend jaar een nog grotere viering te worden. In 2024 viert zowel de wijk Bloemstede als Maarssenbroek als geheel hun 50ste verjaardag. De voorbereidingen voor dit historische jubileum zijn al in volle gang.