Gratis cadeaubon om energie te besparen (op = op)

De energierekening wordt steeds hoger. Het helpt daarom om zelf energiebesparende maatregelen. Dat kan door een energiebon ter waarde van 80 euro aan te vragen. Die kun je namelijk inwisselen voor energiebesparende producten.

Het loont om energiebesparende maatregelen te nemen, of je nu in koopwoning woont of een huurwoning woont. Plak bijvoorbeeld radiatorfolie achter de verwarming, gebruik een waterbesparende douchekop, plaats tochtstrips of stap over op led-verlichting.

4 weken geldig

Wees er wel snel bij, want op is op. Je kunt de energiebon verzilveren in één van de deelnemende webshops of winkels bij jou in de buurt. De energiebon 4 weken geldig. Heb je het bedrag (of een deel van het bedrag) na 4 weken nog niet uitgegeven, dan gaat dat bedrag terug in de pot. Daar worden weer nieuwe energiebonnen van uitgegeven.

Een energiebon aanvragen

Vraaag de energiebon aan via Regionaalenergieloket.nl/cadeaubon. Op deze webpagina lees je ook bij welke winkels je de bon kunt inwisselen. Heb je hulp nodig bij jouw aanvraag, bel dan op werkdagen tussen 9:00 en 17.30 uur naar het Regionaal Energieloket: 088 525 4110 lokaal tarief.