Gratis cursus voor kinderen bij Maarssense Hockey Vereniging


Op 4 juni zijn alle kinderen tussen 5 en 10 jaar oud welkom om een middag een gratis hockey clinic te volgen bij MHV om zo kennis te maken met de sport én de gezellige club. (Archieffoto)

De DentiQ Tulpencursus wordt georganiseerd door De Maarssense Hockeyvereniging (MHV) en Hockeyschool Panasj Utrecht. Het belooft een leerzame, maar bovenal leuke en gezellige ochtend te worden. Deelname aan de Tulpencursus is gratis en verplicht tot niets. We starten om 10.00 en sluiten af om 12.30 met een gratis lunch. Ook krijgen de deelnemers een leuke herinnering aan deze gezellige, sportieve ochtend bij MHV.

“We vinden het belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met het verenigingsleven en teamsport in de buitenlucht.”, zegt Gwen Tonino, bestuurslid van MHV en vrijwilliger voor de Tulpencursus. “Daarom organiseren we de Tulpencursus al sinds 2000, om kinderen spelenderwijs de beginselen van het hockeyspel te leren. Maar vooral het plezier van samen sporten staat centraal tijdens de cursus, waarvoor kinderen zich alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen opgeven.

MHV heeft ook plek voor oudere jeugd en volwassen leden
Iedereen die kennis wil maken met hockey is welkom bij de vereniging om gratis proeflessen te volgen. Naast honderden jeugdleden, genieten ook veel senioren- en veteranenteams wekelijks van hockey bij MHV. Ook wie nog niet eerder heeft gehockeyd is welkom zich aan te sluiten bij een van de gezellige teams! De vereniging biedt een grote diversiteit aan lidmaatschapsvormen van trainingslid tot competitielid.

Archiefbeelden vorige edities

DentiQ Tulpencursus

Wanneer: 4 juni – 10.00 – 12.30

Waar: MHV - Oostwaard 32, Maarssen

Voor: Kinderen van 5-10 jaar uit Maarssen, Maarssenbroek, Tienhoven, Breukelen, Oud Zuilen, Zuilen en Vleuterweide maken gratis een middag kennis met hockey.

Kosten: Deelname is gratis

Aanmelden: tot 29 mei a.s. via www.mhvmaarssen.nl