Groen licht voor ParkPodium Boom & Bosch!

De openluchtconcerten van ParkPodium Boom & Bosch gaan door! Het was nog even spannend na de laatste persconferentie, maar het mág! Dat betekent groen licht voor zes zondagmiddagen gezelligheid in het Breukelse park Boom en Bosch. Te beginnen op zondag 25 juli. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht).

Als vanouds rolt de organisatie voor deze 26st editie van ParkPodium een gevarieerd muzikaal programma uit met voor ieder wat wils. Soul, pop, country, jazz, Nederlandstalig, eigenlijk alles komt langs. Het publiek mag zich de komende zes zondagen weer verheugen op twee artiesten, duo’s of bands van verschillend karakter, die vanuit de muziektent volop voor entertainment zorgen. Het eerste optreden begint om 14.00 uur, het tweede start na de pauze om circa 15.15 uur. De afsluiting van het seizoen is op zondag 29 augustus.

Opening zondag 25 juli
Dansvereniging Terpsichoré opent zondag 25 juli traditioneel het nieuwe seizoen. Op populaire dansmuziek tonen de dansers van klein tot groot hun danstalent. Een feest voor ouders, opa’s en oma’s, maar natuurlijk ook voor iedereen die van dans en muziek houdt. Na de pauze nemen Maurice and Friends plaats op het podium. Met 25 jaar speelervaring voelen de bandleden precies aan wat het publiek wil. Een band met passie en met maar één doel: er een groot en onvergetelijk feest van maken.

Het park en de concerten zijn gratis toegankelijk. Op het terrein is catering voor de hapjes en drankjes en toiletvoorziening. Mondkapjes zijn niet verplicht. Wel zijn er in verband met de coronapandemie enkele andere spelregels.

• Coronacheck: bezoekers moeten bij de poort een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs kunnen laten zien, in combinatie met een identiteitsbewijs (paspoort of rijbewijs). Aangeraden wordt om de CoronaCheck-app te downloaden.

• Niet rondlopen: elke bezoeker neemt plaats op een stoel. De bedoeling is om na een toiletbezoek of het halen van een versnapering weer terug te gaan naar de zitplaats.

Het programma
Het programma is te vinden op de nieuwe website van ParkPodium Boom & Bosch: www.parkpodium.nl/programma. Dit jaar is er geen papieren programmaboekje. De organisatie ontziet hiermee de lokale ondernemers, die dit boekje normaliter financieren en die het afgelopen jaar al leden onder de coronacrisis.

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuurfonds Stichtse Vecht, Prins Bernhard Cultuurfonds en dagsponsoren. Het Kickstart Cultuurfonds subsidieert de extra, coronagerelateerde kosten.