Groot feest bij ParkPodium Breukelen

Het Park Boom en Bosch te Breukelen zat afgelopen zondag vol met bezoekers die genoten van de acts voor en na de pauze. (Tekst: Jan Blom - Fotografie: Lydia Zita Joy Hubert)

Om 14.00 uur begon de Salsa band ChaChaChalina met opzwepende muziek waardoor velen niet op hun stoel konden blijven zitten en voor de muziektent lekker gingen dansen. ChaChaChalina mocht van het publiek nog wel een tijdje doorspelen maar Marciano Metz stond ook klaar om het stokje na de pauze over te nemen. En ook hij verraste velen met zijn swingende muziek waardoor er nog meer mensen enthousiast op de “dansvloer” verschenen! Een heerlijke muzikale zondagmiddag met gelukkig prima weer waardoor alle aanwezigen met ontzettend veel plezier terug zullen kijken op deze editie van Park Podium. De loterij (1 euro per lot) werd ook goed gewaardeerd en winnaars vielen in de prijzen die ter beschikking werden gesteld door de middenstand van Breukelen.

Zondag 20 augustus begint deze muzikale middag om 14.00 uur met Sharky; een 10-koppige jazz-rockformatie die zich liet inspireren door de Amerikaanse jazz-fusion band Snarky Puppy. Sinds 2017 trekken zij door het land en verrassen zij het publiek met hun fraaie combi van Jazz en Rock.Na de pauze (rond 3 uur) nemen The Soulbrothers het podium over. Twintig jaar geleden zetten drie mannen voor een 50-jarige vriend een heuse seventies party op touw. Sindsdien zijn zij The Soulbrothers. De Molukse mannen beloven met hun soulmuziek en driestemmigheid een onvergetelijke middag te bezorgen voor het publiek. 

Net als alle andere zondagen zal er, naast de cateringwagen voor de drankjes, ook weer een Food Truck aanwezig zijn en een IJsco kar dus u kunt naast de muziek ook genieten van een lekker hapje en drankje. ParkPodium Boom & Bosch is er tot en met 27 augustus elke zondag vanaf 14.00 uur. De concerten zijn gratis toegankelijk.

Het volledige programma is te vinden op www.parkpodium.nl/programma


Meer nieuws