Henk (53) uit Maarssen wint 43.200 euro in tv-show Miljoenenjacht

Henk (53) uit Maarssen is de gelukkige winnaar van 43.200 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat gistervanavond te zien was bij SBS6. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot hij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Henk zich van 43.200 euro. Henk was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 3607 in de studio aanwezig 

Henk is aanwezig in de studio met zijn vrouw. Hij is kwaliteitsmedewerker bij een energieproducent en erg blij met de prijs: “Dit bedrag kan ik gewoon niet laten lopen!”

René uit Maarssen wint 1.000 euro

Naast Henk valt er nog een inwoner uit Maarssen in de prijzen. René belandt in de tweede ronde en valt daar als eerste af. Hij neemt 1.000 euro mee naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner uit Den Bosch 

Guido uit Den Bosch speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 242.000 euro

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 2 april wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.


Meer nieuws