Het was oergezellig op ParkPodium in park Boom & Bosch

De openluchtconcerten van ParkPodium Boom & Bosch zijn een begrip in de regio. De regenachtige start zondag kon opnieuw niet voorkomen dat veel trouwe, maar ook veel nieuwe bezoekers de weg naar het park in Breukelen vonden. Het werd weer een heerlijk muzikaal feest met artiesten bij wie ParkPodium, zoals ze zelf zeggen, op hun favorietenlijstje staat. (Tekst: Jelte Zondervan - Foto’s: Lydia Sita Joy en Iona Wattimena).

Serious Fun

Als eersten trad op Serious Fun, bestaande uit drie dames en twee heren. Een geweldige groep muzikanten die muziek maakt met zichtbaar groot plezier. Niet voor niks staat op hun eigen spandoek: Serious Fun, de band voor echt serieus LEUKE optredens. En leuk was het: er werd gedanst en meegezongen op de grote hits als Twilight Zone, Black Betty, Crazy little things called Love en andere goede nummers uit de jaren 60, 70 en 80.

Michael Oomen

Na de pauze nam Michael Oomen het stokje over. Michael nam gelijk de goede sfeer over en maakte met zijn zuivere zang en diepe volume het feest compleet. Michael bracht hits als Simply the Best, Roller Coaster, Sweet Caroline en meer. Ook nummers als Zij gelooft in mij van Andre Hazes zong hij prachtig en met plaatsgenoot Ria Valk eindigde hij met een Amsterdamse medley. Dansend publiek, lekker meezingen en zelfs een polonaise; het was duidelijk dat iedereen met volle teugen genoot van dit muzikale spektakel!

De dagsponsors waren deze zondag John en Grada Oomen & Friends. Het ijs van IJsboerderij De Morgen en de lekkere snacks van foodtruck Shrimps and Meat vonden gretig aftrek.

Volgende week op ParkPodium

Zondag 30 juli trakteert ParkPodium met jazzkwartet Carmen Gomes Inc. op heerlijke jazz en blues. Het gerenommeerde gezelschap steekt de mooiste nummer van Ray Charles in een geheel nieuw jasje. Het tweede deel van de middag kan het publiek kijken en luisteren naar Zeeuwse Indie Pop van de altijd energieke en onderscheidende Rockband VOS René Geelhoed.

ParkPodium Boom & Bosch is er tot en met 27 augustus elke zondag van 14.00 tot 16.00 uur. De concerten zijn gratis toegankelijk. Naast een cateringwagen voor de drankjes is er ook een (steeds wisselende) foodtruck en een ijscokar op het terrein aanwezig. Wekelijks is er ook een loterij met prijzen die lokale winkeliers beschikbaar stellen.

Het volledige programma is te vinden op www.parkpodium.nl/programma.


Meer nieuws