Hulp bij het installeren van de CoronaCheck-app

Een avond gezellig uit eten, naar de nieuwe James Bond of het theater. Het leven zonder Corona lijkt lang geleden. Maar langzamerhand is er weer meer mogelijk. Om te zorgen dat alle stapjes richting het oude normaal veilig verlopen, lanceerde de overheid de app CoronaCheck. Die app op uw smartphone werkt als toegangskaartje tot onder meer horeca, bioscopen en theaters. Alleen mensen die via CoronaCheck kunnen bewijzen dat ze recent negatief zijn getest op corona, ervan zijn hersteld of volledig zijn gevaccineerd, mogen naar binnen.

De vrijwilligers van het Stichtse Vecht Computer Café helpen u graag bij het installeren van de CoronaCheck-app op uw smartphone. Hierbij heeft u uw DigiD gegevens nodig, de vrijwilliger kan u meer uitleg geven. Zo kort na Corona biedt het SCC PCHulp 'op afspraak', in plaats van het inloop vragenuur. Na het maken van een afspraak helpt een vrijwilliger van het SCC u in de Bibliotheek in Breukelen, Loenen, Maarssendorp of Maarssenbroek. Ook privéhulp aan huis is mogelijk.

Voor een afspraak kunt u een e-mail sturen met daarin uw vraag, uw telefoonnummer en vermelding van het merk van uw smartphone naar: stichtsevechtcomputercafe@outlook.com