Ik kan nu mailen met mijn kleinkind

Een deelnemer van de cursus “Klik&Tik” was heel blij dat ze nu zelfstandig een bericht kan sturen via de e-mail. Ze vond het best lastig om mee te doen aan een computercursus. Achteraf is ze blij dat ze dit wel gedaan heeft.

De cursus was gezellig, ze kon de cursus volgen in haar eigen tempo, en aan de vrijwilligers kon je echt alles vragen. Het was ook niet gek als je vaker dezelfde vraag stelde.

Wilt u ook leren mailen of internetten, of kent u iemand die dat wil leren? Verwijs dan eens door naar de Bibliotheek. Zelfs als u nog nooit met een computer gewerkt heeft, kunt u daar meedoen aan een cursus.

In een startgesprek gaat een medewerker van de Bibliotheek met u in gesprek over wat u precies wilt leren. Samen ontdekt u ook wat u eigenlijk al kunt. Samen bespreekt u op welke manier u de computer gaat leren gebruiken.

De beginnerscursus in Bibliotheek Maarssenbroek is op maandag van 9.30 tot 11.30 uur. Er zijn nog plaatsen vrij. Elke inwoner kan meedoen; u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

U kunt zich opgeven in de Bibliotheek of u kunt een formulier op de website invullen: Oefenen met de computer (bibliotheekavv.nl)