In beweging via de online campagne ‘We mogen weer!’

“Na dat vele thuisblijven en minder actief zijn, is het weer tijd om in beweging te komen en te genieten van de positieve effecten van sporten en bewegen! Dat geldt voor iedereen, ongeacht de uitdaging die iemand heeft”, vertelt buurtsportcoach aangepast sporten Macy Hartman van Team Sportservice provincie Utrecht. Via de online campagne ‘We mogen weer! Kom in beweging bij’, geeft Team Sportservice een podium aan sportaanbieders met aangepast of inclusief sportaanbod.

Tijdens de campagne worden sportaanbieders uit de regio Utrecht-West (Stichtse Vecht, Woerden en De Ronde Venen) in beeld gebracht. Inwoners die niet of moeilijk met het reguliere aanbod mee kunnen komen, kunnen vrijblijvend ontdekken welke sport bij hen past. Ook mensen buiten de regio zijn welkom.

De campagne loopt van half juli tot begin september en is te volgen via de Facebookpagina Uniek Sporten Utrecht-West of de website van Uniek Sporten. Door middel van de zoekfunctie is te vinden welke sportaanbieders uit een gemeente mee doen. 

Inwoners met een beperking of andere uitdaging uit de regio Utrecht-West met een sportwens of die hulp willen bij het vinden van passend sport-en beweegaanbod, kunnen contact opnemen met Macy Hartman, buurtsportcoach aangepast sporten via 06-41644503 of mhartman@teamsportservice.nl.

Sportaanbieders met aangepast of inclusief aanbod die nog graag mee willen doen met de campagne, kunnen een mail sturen naar bovenstaand e-mailadres.