Jeugdschaken en Schaken voor senioren in Breukelen

Onder leiding van Cees Samson wordt er vanaf 12 oktober door senioren weer geschaakt in Wijkcentrum Over-Noord. De jeugd kan vanaf 13 september in 5 bijeenkomsten kennis maken met het schaken of de schaakkennis verder verdiepen?

Jeugdschaken
In 5 bijeenkomsten kennis maken met het schaken of je schaakkennis verder verdiepen? Dat kan in Wijkcentrum OverNoord in Breukelen.
Cees Samson start op maandag 13 september 2021 weer met zijn lessen van 16.00 tot 17.00 uur. Overige data: 20, 27 september, 4 en 11 oktober. Kosten: € 8,00.
Opgeven: mail naar ceessamson@online.nl

Schaken voor senioren
Onder leiding van Cees Samson wordt er vanaf 12 oktober weer geschaakt in Wijkcentrum Over-Noord. Elke tweede en vierde dinsdag van de maanden oktober 2021 tot en met maart 2022 kunt u van 14.00 uur tot 16.00 deze denksport weer beoefenen.

Als U een tijd lang niet meer hebt geschaakt, of zichzelf maar een bescheiden schaker vindt, dan bent U juist heel welkom. U kunt tips krijgen van meer ervaren schakers, maar als U de eigen stijl wil behouden, is dat prima. Het gaat namelijk om het spelplezier!
De kosten over de periode oktober tot en met maart bedragen 15 euro, inclusief een kopje koffie of thee.
U kunt u aanmelden door een mailtje te sturen aan ceessamson@online.nl