Johannes Hospitium houdt gesprekken over de laatste levensfase

Johannes Hospitium in Vleuten begin organiseert in september 2 avonden met betrekking tot het nadenken over de laatste levensfase. Belangrijk thema, welke prachtig aansluit bij de SIRE campagne. Het Johannes Hospitium Vleuten is een huis dat mensen in hun laatste levensfase een gastvrij verblijf biedt met deskundige en liefdevolle verzorging en begeleiding. (Archieffoto Johannes Hospitium).

Praat u wel eens met uw naasten over de laatste levensfase?

Dat we op een gegeven moment overlijden, daar hebben we geen invloed op. Maar op bepaalde dingen kunnen we wél invloed hebben. 

Wat is goed om nu al te regelen voor mijn laatste levensfase? Hoe kijk ik terug op mijn leven? Wat zou ik nog willen zeggen of doen? Wil ik wel of niet gereanimeerd worden? Wie mag voor mij spreken als ik dat zelf niet meer kan? Welke hulp kan ik krijgen als het nodig is?

Het is belangrijk om hier op tijd over na te denken en het te bespreken met iemand in uw omgeving en met uw huisarts. Daarvoor is goede informatie belangrijk. Daarom organiseren wij hierover twee bijeenkomsten. Een arts van het Johannes hospitium uit Vleuten en een geestelijk begeleider zullen informatie geven en vragen beantwoorden. Iedereen is welkom. We raden aan om samen met bijvoorbeeld uw partner, kind of een vriend(in) te komen. Twee horen meer dan één!

  • Dinsdag 30 augustus van 19.30 tot 21.00 in buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11, Vleuten
  • Dinsdag 6 september van 19.30 tot 21.00 in buurtcentrum De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, Utrecht

U bent welkom vanaf 19 uur voor een kopje koffie of thee. 

Aanmelding kan via info@hospitiumvleuten.nl of bel het Johannes hospitium Vleuten 030-6775013

Kijk voor meer informatie op www.weetuwatuwilt.nl 

Deze informatieavond is onderdeel van een onderzoek door Amsterdam UMC. Bij het begin van de bijeenkomst vult u een korte vragenlijst in. Dit herhalen we na de bijeenkomst nog een keer. U bent niet verplicht om de vragenlijsten in te vullen.