Jong talent op Maarssen’s hockeyveld

Het was ‘volle bak’ op het veld van de Maarssense Hockey Vereniging. Jong talent maakte zaterdag 21 mei kennis met de hockeysport tijdens de gratis DentiQ Tulpencursus.

Elk jaar organiseert de Maarssense Hockey Vereniging samen met Panasj Utrecht deze DentiQ Tulpencursus met als doel kinderen al jong te laten ervaren hoe leuk de hockeysport is. Onder leiding van professionele trainers van Panasj Utrecht en D-Jeugd trainers van MHV werd het een leerzame middag vol hockeyplezier. Ook naast het veld was er gezelligheid door de silent disco en een springkussen. Voor de ouders de kans om onder het genot van een borrel kennis te maken met elkaar en de vereniging.

Sport, prestatie en vriendschap komen samen in de hockeysport

“Juist ook voor ouders vinden we het belangrijk dat ze de sfeer op onze vereniging kunnen proeven. We zijn een echte familieclub, waar hockey, samenwerking en gezelligheid hand in hand gaan”, aldus Xenia Schönfeld, voorzitter van MHV. “Hockey is een teamsport, waarbij sport, prestatie en vriendschap samen komen. We stimuleren kinderen dan ook op jonge leeftijd te starten met hockey. Dat kan al vanaf drie jaar bij hockeyschool Panasj en kinderen die voor oktober dit jaar zes jaar worden óf naar groep 3 van de basisschool gaan, zijn van harte welkom om lid te worden bij MHV!”

Ook mee doen?

Foto's gemaakt door MHV